Çeviriniz 3 Adımda Hazır.

Türkiye'nin En Büyük Tercüme Ekosistemi ile Çevirinizi Şansa Bırakmayın. Dosyanızı Yükleyin, Anında Fiyat Bilgisi Alın ve Çevirinizi Hemen Başlatın!

MUTLU MÜŞTERİLER

Kaliteli Çeviriye Üç Adım Uzaktasınız!

1

Çevrilmesini istediğiniz dosyayı sipariş sistemine yükleyin

2

Saniyeler içinde fiyat ve teslimat bilgisi edinin

3

Ödemenizi yaptıktan sonra çevirinizi hemen başlatın

Ruhsat Çevirisi

Ruhsat çevirisi %100 teknik ve doğru bilgi olmalıdır. En ufak bir yanlış beyan bile ruhsat sahibini çok zor durumda bırakmaktadır. Bu sebeple kesinlikle gerçek bir uzman ile çalışmanız gerekmektedir. Otomatik çeviri yazılımları ile bu konuda hatalar oluşmakta ve dil bilgisi iyi olan kişiler tarafından yanıltıcı olabilecek içerikler barındırmaktadır.

İşyeri Ruhsatı Çevirisi Nedir?

 

İşyeri ruhsatı, lisanslı bir devlet kurumundan alınan izindir ve İşyeri Açma ve İş Yeri İzni Yönetmeliğine göre iş yapma iznine sahiptir.  Resmi onay olmadan bir işyeri açamaz veya işletemezsiniz. İşyeri ruhsat çevirisi olmada işyeri açılması bazı olumsuz durumlara sebebiyet verebilir. Bular anlaşma yapacağınız kişi yabancı ise ruhsat çevirisi olmadan anlaşmanız mümkün olmayacaktır. Bu sebeple firmamız kolaylıkla çeviri işinizi halletmektedir.

İşyeri Ruhsat Çeviriniz Olmazsa Ne Olur?

 

Düzenleyici makamlar ve uzman kuruluşlara ek olarak başka bir yerde alınan diğer lisanslar ve belgeler, lisans alma yükümlülüğünüzü azaltmaz. İzinsiz açılıp işletilen işyerleri, özel eyalet hükümetleri ve yerel yönetimler gibi yetkili merciler tarafından kapatılır. Ticari faaliyet için önemli bir çeviri türü, ruhsat çevirisi işidir. Firmamız işyeri açmakta gecikmeyin diye ruhsat çevirisini pratik bir şekilde yapmaktadır.

Ruhsat Çevirisi İçin 7/24 Hizmetinizdeyiz!

 

Ruhsat çevirisi yaptırmak istiyorsanız bizi 0216 606 29 numaradan arayabilirsiniz. Ruhsat çevirisi yapmak titizlik ister. Biz firmamız ile birlikte uzman eğitim almış tercümanlar ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Online Tercüme Bürosu

Çeviriniz Doğru Adreste!

Tercüme hizmeti almak çoğu zaman basit bir süreç gibi gözükse de, bazı durumlarda hatalı veya eksik tercüme büyük sorunlara yol açabilir. Bu gibi sorunları, önlemek için olarak çeviri yapıldıktan sonra size teslim etmeden önce dosyanızı sıkı bir incelemeden geçiriyoruz.

Belgeleriniz Emin Ellerde!

Web sitemiz üzerinden gönderdiğiniz belgeler 256 bit şifreleme algoritması ile korunmaktadır.

Çeviri Bürosu
Yeminli Tercüme Bürosu

Çevirinizi Anlık Olarak Takip Edin.

Sipariş verdikten hemen sonra e-posta adresinize gönderilecek şifre ile müşteri paneline giriş yapıp çevirinizin ilerleme durumunu görebilir ve çeviri sürecinizi kontrol altında tutabilirsiniz.

İndirim Fırsatını Kaçırmayın!


200 TL ve üzeri çeviri siparişlerinizde geçerli sınırlı sayıdaki %10 indirim kuponunuzu gecikmeden alın.
Kupon bitişine kalan süre:
:
İndirim kodunuzu aldıktan sonra otomatik olarak yönlendirileceksiniz.
Eğer yönlendirilmezseniz buraya tıklayın.